måndag 16 november 2009

PUST va VARMT!!!

Nu när det slår om till plusgrader händer ett lustigt fenomen med vårat hus, det räcker i princip med en brasa för att få upp temperaturen till lagom nivå och där ligger den nästan hela dan. Men så fort det sjunker under nollan måste man elda nästan hela tiden för att hålla värmen. Och det är här man gör bort sig, när vi kom ner i morse var det lite rått i luften så gumman gjorde upp en ordentlig brasa och jag matade på ganska friskt efter en liten stund och hux flux var det 30 grader inne och det håller i sig än! Sitter inne med bara mjukisbyxor och håller på att flyta bort! :)

Fast detta åtgärdas nog snart, Lea behöver akut gå ut efter 10 vändor med Nicke Nyfiken. Lea är rastlös och mamma och pappa är redo att prova om DVD´n går in i vedspisen… Om inte annat med våld! ;)

Hela anledningen till att vi sitter inne är det roliga vädret ute, +2 och regn. Hej då snö, Goddag ishalka… Funderar på att ta med mig Lea och hyvla av lite slask och is från infarten så man inte får fira jul med gipskostym när det här, förhoppningsvis, fryser på igen. Det är i och för sig värre Innan det fryser på men ni hajjar konceptet, skiten ska bort.

1 kommentar:

Susanne sa...

haloj ja fy fanken var ut en sväng i går kväll.... 30 låg jag på ändå sladdade man.. Tur att dom sandat efter det när B skulle hem efter jobbet... men bara "södra" sidan in på norra är det svall is!!! Våran uppfart talar vi längre om..
ja vore trist om ni hamnar i gips vagga.... blir så tråkigt när man ska klia sig under gipset..spec om det blir 30 grader varmt inne ;)