tisdag 3 maj 2011

Lite vardagsuppdatering

Inte mycket har hänt här minsann. Valborg blev särskilt lugn, det blev inte ens att tända majbrasan pga. torkan. En grillad korv blev det dock och en sväng till grannarna som hade deras brasa på en stor grusplan. Så helt utan eld blev vi inte.

Vi har även startat skiftgång igen på min avdelning. Ganska skönt att sluta kl. två istället för fem eller sex som det blivit senaste veckorna… Helt plötsligt blir det väldigt mycket dag kvar när man väl är hemma. Man hinner leka en liten stund med lillan efter man lagat mat, det är inte sängdags direkt vilket faktiskt är ganska roligt, för alla parter.

Oj, glömde ju en riktigt rolig grej. Blev så fruktansvärt less på våran TV i helgen. Den har ju som sagt väldigt missvisande färg. På höger sida är alla solbrända och på vänster illamående. Så med Palles hjälp, tro mig den behövdes, blev det en resa till OnOff, med en LED TV på returen.
Snacka om att kliva in i en ny värld! t.o.m Palle, bio experten, tyckte det var fin bild med en känsla av djup, nästan en 3D effekt. Så nu ska det gamla aset bort, bortskänkes mot avhämtning! ;)
Detta rimmade dock väldigt dåligt med att frugan kanske får lite jobb problem till hösten, man ska alltså alltid ha det “jämmen jävvlit” (lagom jävligt)… Det problemet får vi väl försöka lösa senare och försöka se lite positivt på tillvaron i alla fall, det är ju snart sommar.

2 kommentarer:

Palle sa...

Du missade bara bilden från bordstativet. =) Roligt roligt.

Matte Hartman sa...

Jä*lar, den glömde jag ju! Ska fixas! :)