fredag 13 maj 2011

Dagens glädjeämne

Dagen började väl inte direkt tokbra. Huvudvärk, ont i ryggen och trött som f*n. Åja, det ska väl vara jämna plågor, så efter att ha lallat runt lite och busat lite med lillan ordnade det ändå upp sig ganska bra.

Dagens planer var att göra stan en snabbis och lämna några plåtar till svägerskans kamin på vägen hem och sedan ha en hemmakväll då frugan har firmafest. Istället blev det…

  • En lekdag för Lea med lillkusin i lekparken. Enda nederlaget där var väl att lillan “bröt ryggen” efter att ha ramlat ner för en klättervägg. Hon halkade ner en decimeter till backen, så det var inte sååå farligt. Det gick över efter 25 sekunder ;) Pappa däremot tror jag fick en kot- kompression efter en sväng nerför rutschbanan.
  • Grillad flintastek, lammfärsspett, grillad zucchini och potatisgratäng istället för fiskpinnar. Ett litet uppbyte i matväg, ja. Supergott! :)
    Det lät som att det var premiärgrillning för svägerskan men jag tror hon ljög, det blev ju bättre än det jag brukar göra! Hmm, bara hem och träna. ;)
  • Och som pricken över “i” hade några vänner till svägerskan med sig en riktigt god efterrätt med bär, vit choklad och glass. Även där ett uppbyte mot mina planerade ballerina kex med mjölk. Inget ont om dem men efterrätten var bättre än kex. :)

Så med andra ord: Istället för TV tittning i soffan en Fredagskväll med fiskpinnar och ballerina, blev det en helkväll i glada vänners lag.
Det hade kunnat vara sämre! :)

Inga kommentarer: