onsdag 25 november 2009

Födelsedagskalas idag

Idag var vi till Källbomark på födelsedagskalas, det var svågern som fyllde år och som vanligt serverades Riktigt gott fika! Frugan ska faktisk dit på bak kurs snart, fast jag är inte riktigt säker på om hon vet om det än ;) Det var en mycket trevlig stund om än vi inte hann vara så länge då gumman skulle i säng men det var roligt den lilla stund vi hann med. Man kan väl säga som det gamla ordspråket lyder “Man gör som Lappen, äter och far”.

När man väl installerat sig hemma igen kom jag på en grej “Attans, sophämtning i morron… mutter…” Det var bara att sätta sig i traktorn och åka, tänkte ta ut och vädra Gamla Bettan bara för att konstatera att batteriet i var tomt! Jag vet att batterierna är rätt gamla och slitna så det är nog bara att köpa nya… Men som tur var har vi ju två bettor så den “nyare” fick tjänstgöra den här gången också. En liten bit på väg slog mig tanken att utnyttja blidvädret och den därmed upptinade vägbanan, så det var bara att släppa ner schaktbladet och hipps vips har vi en Mycket slätare och finare väg! Tänk vad man kan få gjort bara med att åka med soporna. :)

2 kommentarer:

Therese sa...

Tackar tackar! Du behöver nog inte vara så avis. Finns inte en chans att vi har råd med nån smekmånad, inte samma år som giftemålet iaf ;) Vi har som ingen budget från början så det blir snarare att se så att vi har råd med själva bröllopet först ;)

Susanne sa...

Tack för besöket.... tycker du står för fikat hemma... så kanske frugan slipper bak kursen.... ler
men men dörren är öppen! tackar för besöket , fast jag inte var huvudpersonen...
och nästa gång du ska rasta gamla bettan så kanske bettan vill till denna avkrok och slaska till vägen :)