söndag 31 januari 2010

Euforin sprider sig i familjen!

Idag tog vi tag i en sak som länge tyngt vårat samvete, fixa ett eget rum till Lea. Hade egentligen tänkt börja igår men det blev idag istället och det passade ju perfekt när svärmor och Hasse kunde vara barnvakter ett tag, det går bra mycket fortare om man säger så ;)
Nu är då alla i familjen nöjda och glada, Lea kommenterar hela tiden sitt “nya” rum, “nya” för att hon fick det stora sovrummet vi egentligen hade tänkt behålla men det var ju smidigare för oss att ta det lilla istället då vi ändå skulle flyttat dit när/om Lea får ett syskon :)
Det sköna för oss alla med separata rum blir att vi inte stör Lea när vi kommer på kvällen och kliver upp på morgonen och sen slipper vi alla leksaker som är utspridda i köket, Lea som ändå alltid är uppe har allt det roliga där istället. Sen törs jag ju ha tillräcklig volym på radioklockan på morgnarna så man vaknar ;)
Och det bästa är ju att vi fått tillbaka våran säng med allt vad det innebär ;)

Här kommer lite före och efterbilder på rokaden och ja, det SKA upp nya tapeter och nytt golv! ;)

Sovrummet, Före:IMG_4169IMG_4168

Sovrummet/Leas rum, Efter:IMG_4175IMG_4176
Arbetsrummet, “Före” Hann inte få nån bra bild på röran ;)
IMG_4172 
Arbetsrummet/Vårat sovrum, Efter:IMG_4178IMG_4181SONY DSC
En liten “hotell” mysbild :)
IMG_4180 

Hallen, Före:
IMG_4173
Hallen/Arbetshörna/Nadjas “sovrum”, Efter:
IMG_4183

Nu är alla nöjda och glada och lite trötta. Så nu blir det natta lillan och se vad hon säger om att sova premiärnatten i eget rum eller om hon kommer knatandes till oss inatt :) Fast jag tror nog alla kommer att sova gott inatt då vi slipper störa varann.

Inga kommentarer: