söndag 17 januari 2010

Lugnaste helgen i vinter med grillning

Det kan man lugnt säga, sen början av December har vi haft främmande varje helg, hela helgen. Inget ont i det, det är jättekul med folk omkring sig men det blir så tomt och ovant när ingen är i närheten :)
Fast i Lördags kom Palle förbi i alla fall och som vanligt försedde han oss med chips och godis, man kan nästan tro att han är en “Feeder” eller våran Pimp :) Innan middagen tittade Palle och Lea på lite Jeff Dunham, en amerikansk buktalare, riktigt rolig! Han är nog mest känd för “Ahmed, the dead terrorist” och då vet nog alla vem jag talar om. Lea uppskattade i alla fall honom :)

IMG_4137 IMG_4136

Idag, Söndag blev det om än ännu lugnare. Började dagen med att slappa med en kopp kaffe och titta på lite Nalle Puh med Lea då lekfarbror´n hade tagit skotran till Byske för att hälsa på en kusin, sen till lunch blev det att försöka få upp en grilleld ute, inte världens lättaste när det kommer stormbyar… Det har blåst nordliga vindar i två månader nu men just idag skulle det prompt blåsa sydliga vindar, det enda vädersträcket som grillstaden inte är skyddad ifrån… Men jösses vad det brann när det väl tog sig! :) Fast det blir andra problem när det blåser så fasligt, pinnbröden blev ju aldrig klara!! Men det blev gott i alla fall :)

Mmm, korv! Ogrillad men god!

IMG_4143

Mamma, korv? Du blir gladare då! ;)IMG_4140
Men jag då?!IMG_4141
Falukorvsbullar! Mums!! :) 
IMG_4139
Mammas 
IMG_4142
Pappas med dubbelkorv! ;)
IMG_4144

2 kommentarer:

Johan sa...

Ser mysigt ut på bilderna... men fanken så gammal vovven har blivit.

Susanne sa...

ser mumma ut vad ska man ha i den degen??? måste pröva