fredag 12 mars 2010

Ahh, äntligen helg!

I alla fall om man tagit ledigt idag ;) Kollade in väderprognosen igår på lunchen och insåg att att vädret var särskilt fördelaktigt för just ledighet, så då gick jag helt sonika in till förmannen och sa “Du jag ska vara ledig i morron!” och det värsta var att det funkade! Vi hade inte så mycket jobb i veckan så det kunde ju vara en bidragande orsak ;)

Idag kan man ju bara konstatera att vädersnubbarna för en gångs skull faktiskt hade rätt men det såg inte så ljust ut temperaturmässigt i morse bara, minus 16… fast nu har kvicksilvret klättrat upp till hela minus 5, så det artar sig!
Idag ska vi för första gången hälsa på svägerskan. Nja, inte första gången men första gången sen de blev tre i familjen i alla fall. De har ju i princip bott på sjukhuset tills nu och nu har det mesta lugnat ner sig så då tänkte vi titta förbi en liten stund. Man vet ju hur hektiskt det är i början så det var därför vi inte velat störa i onödan :) Fast vi har ju mat med oss nu och det brukar vara uppskattat att få även så enkla saker sådär i början, det tyckte jag i alla fall. :)

Inga kommentarer: