tisdag 16 mars 2010

Ljudvallen, ett annorlunda fenomen

För att förklara följande fenomen lite enkelt kan man säga att när en farkost närmar sig ljudvallen och precis kommer ikapp alla ljudvågor den producerat börjar det vibrera väldigt kraftigt just innan man “passerat” den.
Nog om detta nu, idag sprängde Volvon ljudvallen! I alla fall om man ska gå efter vibrationerna. Allt blev suddigt, inga instrument gick att läsa av, det skramlade okontrollerat. Ja, alla symptom som indikerar att man passerar ljudvallen…
Eller så var det så att en jord/is-klump som byggts upp under vintern fick för sig att just nu ska jag lämna fälgen, i 110km/h. Inte undra på att bussningar och diverse annat jox i hjulupphängningen säger upp sig, för det hade jag lust med! Det var ju gränsfall att man fick “vita fingrar” syndromet i hela kroppen!
Vädret har ju som sagt inte varit särskilt generöst med plusgrader i vinter så fälgarna tinar ju aldrig ur, förrän nu… Så just nu tycker jag inte alls om vintern och vädergudarna får allt muta med Mycket solsken och Lugna vindar om jag ska bli kompis med dem igen, sen får de f*n bjuda på en grillad korv också! ;)

Inga kommentarer: