tisdag 23 november 2010

Grabbkväll i Lördags

Det blev ett besök hos Palle i Lördags. Han hade lånat hem en ny subwoofer till hemmabion, så det passade ju alldeles utmärkt att passa på med en grabbkväll då, eller grabb dag kanske man kan säga då det blev hela dagen. Hela tre filmer hann vi avverka med fin och Stor bild (Projektor) och, efter en hel del fifflande med inställningar, riktigt bra ljud. Det är så film ska ses! Inte på en TV där alla till vänster är sjösjuka och alla till höger solbrända! (Ja, våran TV håller på att säga upp sig…) eller på bio med prasslande godispåsar och knän i ryggen….

Vi började starkt med “Avatar”, en kanonrulle måste jag säga (tur att man inte såg den hemma.) En av de bästa filmer jag sett hittills, rekommenderas starkt! Sen blev det “Shrek den Tredje”, helt OK och bra att varva ner med efter Avatar. Till sist avrundade vi med “Transformers: Revenge of the Fallen”. Den sista hade nog inte gått hem, vare sig med regeringen eller lillan men det var därför det var grabbkväll!

Dagen till ära serverades det mycket god mat, Filé a´la Karin. Han kan om han vill, fast ibland är det inte så bra med god mat… Man blir ju så fasligt mätt och får lätt att falla i koma! Blinkar
Eftersom gumman har syjunta på Torsdagar kanske jag ska börja med grabbkväll. Tål att tänkas på.

Inga kommentarer: