tisdag 23 februari 2010

Lyxhelgen är över…

…tillbaka till den BISTRA vardagen, temperaturmässigt i alla fall :) Men helgen var ju trevlig. På Lördagen blev jag och rep kollegan utbjudna på helkväll på Scandic i Skeå med god mat och dryck. Vi har nämligen haft service på lasrarna i helgen och han som fått serviceavtal hos oss har hängt med sedan den första 2,8kW lasern från –95 installerades hos oss så vi känner ändå varandra hyfsat så det var kul att de kom. Han lever också efter filosofin att det är kul och bra för affärerna att bjuda ut kunderna på middag vilket vi också tycker är bra ;) När vi hade installerat de nya lasrarna blev också alla inblandade utbjudna på helkväll. Mycket trevligt! :)

Tänkte inte det skulle ta så lång tid men vi satt och snackade lite jobb och annan skit och Tony från NLT (Servicekillen) var hyfsat frikostig med drinkarna så vi kom därifrån först halv tolv, dels för att det varit folktomt i baren och den skulle stänga och dels för att Tony och Björn skulle upp och fortsätta med maskinerna på söndagen :) Men vi hade riktigt roligt hela kvällen i alla fall.

I morgon får vi våran tillökning som sagt. Klockan tre bör det iväg till Umeå för att hämta kissarna. Hoppas nu bara att allting går bra då de är nykastrerade men förhoppningsvis löser det sig nog, kanske lika bra att de är lite dåsiga inför bilfärden fast de är ganska vana att åka bil egentligen. Daylight bodde i en lastbil en vecka tillsammans med chauffören när hon skulle paras i Norge och hon stormtrivdes på instrumentpanelen :)

2 kommentarer:

Lisse sa...

Lycka till med kissarna!

Therese sa...

Tack för tipsen! Nu har vi acktank och panelerna är tänkt för att använda som kompliment till ved/el för uppvärmning och varmvatten, främst då på sommarhalvåret då man gärna slipper ved och el :)