måndag 17 januari 2011

En av de lugnaste helgerna hittills

Åtminstone sen vi blev med dotter. I Fredags var vi bjudna till Sjön på middag, var ett tag sen man kom ut ur huset själva, så vi hade lyckats få Palle som barnvakt. Mången tack! Var en mycket trevlig kväll med god mat, gott sällskap och mycket prat. Riktigt roligt!

På Lördagen fyllde lill kusinen 3 år, så då var Lea bjuden till Nimby´s Värld för lite lek med småsläktingarna. Käre svärmor hade lovat att ta med Lea dit så då var Lördagen också fri till största delen. Ingela hade en hemtenta som hon var tvungen att göra och det var 32 grader kallt (huuuurv) = inget utejobb!, så jag låg nästan hela dagen på soffan. Fy F*N va skönt det var! Det behövdes känner jag med facit i hand. Det enda jag gjorde var väl att serva med mat och kaffe till frugan och det var en alldeles lagom sysselsättning.

På Söndagen var det faktiskt rimliga temperaturer så då blev det takskottning för hela slanten. Det låg runt en meter drevsnö (Tungt!), på balkongen och vedhustaket. Fast med Palles hjälp gick det riktigt fort. Mången tack där också! Fast jag mutade förstås med mat och det verkade fungera. Sen att det under söndagsnatten vräkte ner 15cm lappmögel är väl smällar man får ta, för nu ska det vara varmt och soligt resten veckan!! Undrar om man ska skotta fram grillstaden Blinkar

Inga kommentarer: