söndag 27 mars 2011

Nix, han får inte jobb hos mig

Faktiskt inte helt oväntat men det var en kul grej i alla fall. Kunde ha gått.

Uri Geller på TV, trasig mobil på bordet

Nu ska vi allt se om han lyckas laga frugans vattenskadade telefon!
Det skadar ju aldrig att försöka. :)

Tror ni han lyckas? Fortsättning följer…

lördag 26 mars 2011

Magisk mjölk och oväntat erbjudande

Just det här med mjölk har jag aldrig riktigt förstått. På ett positivt sätt givetvis, för när jag pendlade till gamla jobbet i Stockholm var det första jag köpte, en liter mjölk. Kylskåpet kändes inte riktigt lika hopplöst tomt så länge det fanns mjölk i det.
Sen i kombination med kubbar blir det ju sjukt gott!

Sen fick jag ett lite underligt och helt klart oväntat erbjudande på mailen för några dagar sen. (Egen notering: Kolla mailen oftare… och köp mer kubbar!) Ska berätta mer om det senare, om det blir någonting av det. Har inte bestämt mig än. ;)

fredag 25 mars 2011

Oj, vad länge sen sist!

Nästan en månad ju! Fast nu är det vår och man passar på att ta igen lite utetid som man missat under vintermånaderna och det är en en hel del! Som pricken över “i” blev det helt plötsligt tokmycket att göra på jobbet. Enligt körplanen är det runt 150 timmar till och med nästa Fredag. Hmm, två man med arbetstid på 40 timmar/vecka var… Nä, det gick inte ihop så bra va? Eller var det kanske 40 timmar/dag?? Kan vara jag som är dålig på matte också.

Åja, det är ganska angenäma problem, dagarna går förbi i ett huj och hips vips har man slutat och kan njuta av solen som fortfarande är uppe!

torsdag 3 mars 2011

Nu leker livet!

Vilket omslag! Vädret då, för förra helgen vände det det ju totalt. Från 30 minus till 3 plus och solsken. Förra helgen var rent ut sagt skithärlig, jag tror inte vi varit så mycket utomhus sammanlagt på hela vintern. Temperaturen verkar hålla i sig nu ett tag och det tinar och rasar från taken så man tror att väggarna ska komma in ibland men det är ju för ett gott syfte.

IMG_5149

Nu är grillplatsen framskottat och väntar bara på att användas. Hade tänkt göra ett försök idag då jag och lillan varit hemma, hennes mage skickade maten i retur igår… Idag var det bra igen men med tanke på mina åsikter om att skicka sjuka barn på dagis blev det tidig helg för oss båda. Med tanke på blåsten idag blev det dock ingen grillning. Jag är inte helt säker på att vedträna hade stannat kvar i grillstaden.
Men till helgen!